Coop.dk Shoppings byggesten

Vi kæmper for at give danskerne en mere bæredygtig hverdag

Ansvarlighed og bæredygtighed er mærkesager for os
– både hvad angår produktsortiment og levering.

Vi stiller høje krav til vores leverandører, så de produkter, som ender på vores online hylder, lever op til de højeste standarder på markedet.

Vi har bl.a. et stort udvalg af møbler i FSC-certificeret træ og Svanemærkede produkter. Uanset hvad vores kunder køber på Coop.dk Shopping, kan de være sikre på, at der er omtanke bag.

På vores hjemmeside vil vi desuden hjælpe vores kunder med at træffe mere bæredygtige valg ved hjælp af guides og indhold, og vi arbejder løbende på at udvikle vores leveringsmetoder i en mere bæredygtig retning.

Vi kæmper for ærlige varer til ærlige priser.

Vi kæmper for ærlige varer til ærlige priser

Vi vil være kendt for at sælge ærlige varer til ærlige priser.

Der vil altid være gode tilbud at hente på Coop.dk Shopping – især for vores medlemmer. Vi er ikke altid de billigste, men vi følger løbende markedet og justerer vores priser, så de er attraktive for vores kunder.

Vi ønsker desuden, at vores fragtpriser skal være blandt de laveste i markedet, så det er nemt og billigt at handle online.

Vi kæmper for at danskerne kan spare tid i hverdagen

Nemhed er en vigtig del af Coop.dk Shoppings kernefor- tælling. Vi tilbyder et bredt udvalg af kendte mærkevarer. Kort sagt: Alt hvad man skal bruge til hverdagen. Og vores kunder kan shoppe det hele i én butik – hjemme fra sofaen. De slipper for lange køer og tunge bæreposer og får mere tid til det, der er vigtigt.

Vi har fokus på at lave gode beskrivelser af vores håndplukkede varer, så det er nemt for kunden at træffe det rette valg. Og vi arbejder konstant på at gøre siden let og overskuelig. Det skal være nemt at handle hos os.

Herudover bestræber vi os på, at vores varer leveres hurtigt hjem til kunderne eller til afhentning i butik eller pakkeboks. Og sidst men ikke mindst, så skal det være nemt for kunderne at returnere deres køb – også i Coops butikker.

Vi kæmper for kvalitet og bedre mad

Når vores kunder handler på Coop.dk Shopping, kan de være sikre på, at kvaliteten er i orden.

De varer, som ender på vores online hylder, er særligt udvalgt, testet, vendt og drejet af vores passionerede medarbejdere, som alle er specialister inden for netop deres felt.

Vi stiller høje krav til vores leverandører og håndplukker kun varer, som vi kan stå inde for kvaliteten af. Ligesom vores kunder køber vi nemlig ikke hvad som helst.

Vi kæmper for at gøre en forskel lokalt

Gennem personalisering af vores hjemmeside og vores kampagner tilpasser vi kunderejsen, så kunden får en unik oplevelse, som er relevant for den enkelte, fra start til slut.

Vores Coop

Kvicklys byggesten

SuperBrugsens byggesten

Dagli'Brugsens byggesten

365 Discounts byggesten