Logo

Konkurrencebetingelser

Påske konkurrencer

Konkurrencebetingelse til virtuel påske, der afholdes af Coop Danmark A/S, Roskildevej 65, 2620 Albertslund, CVR-nr. 26259495. 

Du kan deltage, hvis du er fyldt 18 år, dog kan ansatte i Coop og medlemmer af deres husstande ikke deltage. Konkurrencen afholdes i Danmark og har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til os på brugskaederne@coop.dk

Coop reserverer sig retten til under rimelige omstændigheder at aflyse konkurrence(rne) på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på Coops officielle Facebook- eller Instagram-sider. Coop kan desuden offentliggøre vindernavnene på Coops øvrige digitale kanaler som facebookprofil, hjemmeside mv..

Disse konkurrencer er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook eller Instagram. Facebook og Instagram har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.

Behandling af personoplysninger:

Du kan altid kontakte minedata@coop.dk med henblik på at udøve dine rettigheder som registreret vedr. indsigelse, begrænsning, berigtigelse, overførsel, sletning og vejledning vedr. eventuel klage til Datatilsynet.

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger, i forbindelse med din konkurrencedeltagelse, i Coops privatlivspolitik, særligt i pkt. 1.9, ved at klikke her https://ansvarlighed.coop.dk/ansvarlig-arbejdsplads/privatlivspolitik/ .

 

Rate dine favoritretter

Hvad kan du vinde?
Når du deltager i favoritret konkurrencen, er du med i lodtrækningen om tre gange madlavningskursus for 2 personer med Claus Holm i eget kokkekøkken i Svendborg.

Sådan deltager du i konkurrencen:
Du deltager i konkurrencen ved at rate dine favorit retter på www.virtuelpaaske.copp.dk og indsende din besvarelse, hvor du samtidigt afgiver din permission.

Sådan udtrækkes vinderne:
Der udtrækkes 3 tilfældige vindere den 16. april 2020, som hver kan medbringe en ledsager. Vinderne kontaktes af en Coop-medarbejder direkte pr. telefon, hvor der aftales endelige tidspunkt for afholdelse af madlavningskursus. Coop afholder ikke rejseomkostninger og præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Kan vi ikke komme i kontakt med vinderen af præmien, trækkes en ny vinder efter 3 dage.

 

Fang kyllinger

Hvad kan du vinde?
Når du deltager i kylling konkurrencen, er du med i lodtrækningen om 5 gange 1 stk. gavekort à 500 kr. der kan benyttes i alle Coops butikker. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Sådan deltager du i konkurrencen:
Du deltager i konkurrencen ved at tælle kyllinger på skærmen på virtuelpaaske.coop.dk og indsende din besvarelse, hvor du samtidigt afgiver din permission.

Sådan udtrækkes vinderne:
Vinderen af præmien trækkes tilfældigt blandt alle der har deltaget i konkurrencen. Vinderne kontaktes af en Coop-medarbejder direkte pr. telefon den 16. april. Det aftales, hvor og hvornår præmien kan afhentes eller sendes.

Kan vi ikke komme i kontakt med vinderen af præmien, trækkes en ny vinder efter 3 dage.

 

Upload foto på Instagram

Hvad kan du vinde?
Når du deltager i Instagram konkurrencen, er du med i lodtrækningen om 10 gange 1 stk. fotobog fra Cewe til en værdi af 292,90 kr. incl. porto., hvor du kan gemme minderne fra en særlig påske. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Sådan deltager du i konkurrencen:
Du deltager i konkurrencen ved at uploade et billede fra din virtuelle påskefrokost til din Instagram profil med #virtuelpåske og #coop. Din profil skal være åben i perioden, førend vi har mulighed for at kunne finde frem til konkurrencedeltagerne.

Sådan udtrækkes vinderne:
Vinderen af præmien trækkes tilfældigt blandt alle der aktivt har deltaget med #virtuelpåske og #coop i konkurrencen med en åben profil i perioden 4. april – 17. april 2020. Vinderne kontaktes af en Coop-medarbejder direkte via Instagram profilen den 17. april, hvor proces for Cewe præmien aftales endeligt.

Kan vi ikke komme i kontakt med vinderen af præmie, trækkes en ny vinder efter 2 dage.