Logo
34565_nytårsmenu_Topslider_2000x500px.jpg
34565_nytårsmenu_Topslidere_600x400.jpg

Så nemt tilbereder du din nytårsmenu

Se nedenfor

Vær opmærksom på, at der i hele nytårsmenuen kan være spor af følgende allergener:

Spor af: Gluten, krebsdyr, bløddyr, fisk, æg, sesam, sulfitter, soja, mælk, selleri, sennep, lupin, mandel, hasselnød, valnød, cashewnød, pekannød, paranød, pistacienød, macadamianød og jordnød.

3a.png

Appetizer:

Sliders med slow cooked pork 

  • Brioche slider bolle
  • 5 spice slow cooked pork
  • Hellmans Real mayonnaise
  • Hjertesalat - skylles inden brug
  • Japansk pebersauce
  • Syltet ingefær

 

  1. Varm kødet i en forvarmet ovn på 210 grader i 15 minutter indtil gylden og sprødt. Kan også steges på en varm pande.
  2. Lun bollen i en ovn eller på en brødrister.
  3. Smør bollen med mayonnaise.
  4. Kom salatblade på bollen.
  5. Fordel kødet derpå, hvorpå der kommes pebersauce og syltet ingefær.
  6. Læg toppen af bollen på og servér.

Allergener:

  • Brioche sliders: HVEDE, MÆLK.
  • Five spice slow cooked pork: ingen allergener.
  • Hellmans Real mayonnaise: ÆG.
  • Hjertesalat: ingen allergener.
  • Japansk pebersauce: HVEDE, SOJA.
  • Syltet ingefær: Indeholder sødestoffer/ indeholder en kilde til phenylalanin

Forret:

Koldrøget Chimichurri laks med pak choy, sprød kartoffelkurv, edamamebønner, goma hollandaise og blodappelsin perler

  • Chimichurri Laks i skiver
  • Goma hollandaise
  • Pak choy - skylles inden brug
  • Sprød kartoffelkurv
  • Edamamebønner
  • Blodappelsin perler

 

  1. Lun den sprøde kartoffelkurv i en forvarmet ovn på 165 grader i 10 minutter
  2. Fordel skiver af laksen i midten af tallerkenen.
  3. Fordel goma hollandaisen i midten og rundt omkring laksen.
  4. Vask og halvér pak choy, skær det i ½ stykker. Læg pak choy og den sprøde kartoffelkurv i midten af tallerkenen, ovenpå laksen og goma hollandaisen.
  5. Fordel edamamebønner deromkring.
  6. Fordel blodappelsin perler på tallerkenen og servér.

Allergener:

  • Chimchuri Laks: FISK
  • Goma hollandaise: HVEDE, SESAM, SOJA, ÆG, FISK,
  • Pak choy: ingen allergener.
  • Sprød kartoffelkurv: ingen allergener.
  • Edamame bønner: SOJA
  • Blodappelsin perler: ingen allergener.
3b.png
3c.png

Hovedret:

Oksemørbrad med trøffel ravioli, braiseret kalv, madeira sauce, gule beder, svampetapenade og sprøde løg

  • Oksemørbrad
  • Braiseret kalvekød
  • Kartoffelgratin
  • Madeira sauce
  • Ravioli med skovsvampe og trøffel
  • Asparges broccoli/Bimi - skylles inden brug
  • Syltede gule beder i tern
  • Svampetapenade
  • Sprøde løg
  • Vandkarse - skylles inden brug
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Kom de 2 slags kød og kartofler i den forvarmede ovn.
  3. Kødet tages ud af ovnen efter 15 minutter, bedst med centrumtemperatur på 56-58 grader. Lad kødet hvile, inden det skæres i skiver.
  4. Skru ovnen ned på 175 grader og bag kartoflerne videre i ovnen i 10 minutter mere.
  5. Kog en gryde op med vand, hvori der lægges posen med sauce. Kog ravioli deri i ca. 3 minutter, kom asparges broccoli i og kog med i 1-2 min.
  6. Anret mørbrad og kalvekød på lune/varme tallerkener.
  7. Læg en ravioli oven på kalvekødet, hvorpå der kommes gule beder, 1 tsk. svampetapenede og sprøde løg.
  8. Kom den varme madeira sauce derom og pynt med vandkarse og servér med kartofler og asparges broccoli.

Allergener:

  • Oksemørbrad: ingen allergener
  • Braiseret kalvetykkam: ingen allergener
  • Kartoffel gratin: MÆLK, ÆG.
  • Madeira sauce: MÆLK, SULFIT.
  • Ravioli skovsvampe – trøffel: HVEDE, ÆG, MÆLK.
  • Asparges broccoli: ingen allergener
  • Syltet gule beder i tern: SENNEP
  • Svampe tapanade: CASHEWNØDDER.
  • Sprøde løg: ingen allergener
  • Hippo tops/vandkarse: ingen allergener

Dessert:

Mascarpone citronmousse med passionsfrugt, lakridsæg, lakridscrumble med melissa, blåbær og citruscoulis

 

  • 1 dessertanretning
  • Blåbær - skylles inden brug
  • Melissa-skud - skylles inden brug
  • Citruscoulis
  • Lakridsæg og lakridscrumble

 

  1. Fordel citruscoulis midt på tallerkenen.
  2. Sæt moussen i midten af tallerkenen oven på coulisen.
  3. Drys lakridscrumble rundt om moussen.
  4. Fordel blåbær på toppen af moussen, rundt om lakridsægget.
  5. Pynt af med melissa-skud

Allergener:

  • Dessert: MÆLK, HVEDE, ÆG, SULFIT, SOJA, MANDLER
  • Blåbær: ingen allergener
  • Melissa: ingen allergener
3d.png

Forkæl dine gæster med en lækker og nem nytårsmenu

Servér de fire retter med de vin eller øl, som vi anbefaler nedenfor.

Nytårsmenuen kan bestilles i Kvickly og i SuperBrugsen.

vinhandlerens-anbefaling.jpg
5a.png
5b.png
5c.png
5d.png
ølhandlerens-anbefaling.jpg
07a.png
07b.png
07c.png
07d.png