Cerpentiner
    Cerpentiner

    Coop Nytårsmenu 2021

    34565 Nytårsmenu Topslidere 2000X500 (1)
    34565 Nytårsmenu Topslidere 600X400

    Så nemt tilbereder du din nytårsmenu

    Appetizer

    Se i videoen, hvor let det er at forberede appetizeren:

    Appetizer

    New York-inspireret roll med skaldyrssalat, sprøde løg og rød shiso

    • Bretzel roll
    • Skaldyrssalat
    • Sprøde, tørrede zittauerløg
    • Rød shiso – skal skylles inden brug
    1. Lun brødet i en ovn eller på en brødrister og skær en ridse på langs i brødet.
    2. Fyld brødet med skaldyrssalat.
    3. Fordel de sprøde løg derpå.
    4. Afslut med at drysse afskårne shiso-blade over retten.


    Allergener:
    Bretzel roll: HVEDE, SESAM, BYG. Kan indeholde spor æg, nødder, mælk og soja. 
    Skaldyrsalat: KREBSDYR, BLØDDYR, FISK, ÆG, SOJA, HVEDE. Kan indeholde spor af sulfit.
    Rød shiso: Ingen allergener.
    Tørrede zittauerløg: Ingen allergener.

    Laroche Chablis til appetizer




    District 7 Chardonnay til forret

    Forret

    Koldrøget triple pepper laks med hvide asparges ravioli, calamansi hollandaise, rugbrødschips og grønne syltede ferskner.

    • Koldrøget triple pepper laks
    • Calamansi-hollandaise
    • Grønne, syltede ferskner
    • Hvide asparges-ravioli
    • Rugbrødschips
    • Tallerkensmækker – skal skylles inden brug
    1. Kog en gryde op med vand og kog raviolien i ca. 3 minutter. Tag raviolien op i en sigte og lad den dryppe godt af.
    2. Anret laksen så den former en ring på ca. 10 cm i diameter på indersiden af ringen.
    3. Kom calamansi-hollandaisen i midten af lakseanretningen. (OBS. Hollandaisen skal ikke varmes).
    4. Halvér de grønne ferskner og læg dem oven på lakseskiverne.
    5. Læg den varme ravioli oven på hollandaisen.
    6. Drys med knuste rugbrødschips og tallerkensmækker.


    (Trin 2-4 kan gøres klar 30 minutter før serveringen. Raviolien tilberedes kort før serveringen og anrettes med knuste rugbrødschips og tallerkensmækker.)


    Allergener:
    Triple pepper laks: FISK.
    Ravioli: HVEDE, MÆLK, ÆG. Kan indeholde spor af soja, fisk, selleri, sennep, krebsdyr, bløddyr, hasselnød og mandler.
    Calamansi hollandaise: ÆG.
    Grøn fersken: Ingen allergener.
    Rugbrødschips: HVEDEMEL, RUG, BYG. Kan indeholde spor af æg, mælk, soja, sesam, lupin.
    Tallerkensmækker: Ingen allergener.




    Se i videoen, hvor nemt det er at tilberede forretten:

    Hovedret

    Oksemørbrad, braiseret letrøget gris og rødvinssauce.
    Tilbehør: Ratte du Touquet-kartoffel, bøgehatte, asparges og syltede borettaneløg

    • Oksemørbrad
    • Braiseret letrøget gris
    • Ratte du Touquet-kartoffel
    • Rødvinssauce
    • Bøgehatte – skal skylles inden brug
    • Grønne asparges – skal skylles inden brug
    • Borettaneløg (Tages ud fra køl 1 time før servering)
    • Ærteskud – skal skylles inden brug

    Du skal selv sørge for:
    • 1 spsk vegetabilsk olie eller smør
    • salt
    • sort peber

    Da Vinci Supertoscaner til hovedret

    1. Forvarm ovnen til 200 grader og kom de 2 slags kød og kartoflen i den forvarmede ovn. OBS. Det er vigtigt at smøre det ovnfaste fad med olie under kartoflen, så kartoflen slipper lettere efter afbagningen.
    2. Tag oksemørbraden ud af ovnen efter 10 minutter (bedst med centrumtemperatur på 56-58 grader). Lad kødet hvile.
    3. Skru ovnen ned til 175 grader og steg/bag den braiserede letrøget gris og Ratte du Touquet-kartoflen videre i 10 minutter.
    4. Hæld saucen i en gryde og kog den op.
    5. Skær bunden af bøgehattene og skær ca. 3 cm af bunden på de grønne asparges.

    6. Steg bøgehatte og asparges af på en varm pande i olie/smør i 2-3 minutter. Krydres med salt og peber.
    7. Halvér oksemørbraden.
    8. Anret oksemørbrad og braiseret letrøget gris på lune/varme tallerkener.
    9. Bøgehattene anrettes på den braiserede letrøget gris, hvorefter sauce, borettaneløg og ærteskud anrettes omkring kødet.
    10. Anret Rate du Touquet-kartoflen (kartoffelstangen) på en side-tallerken med de grønne asparges. OBS Kartoffelstangen skal flyttes forsigtigt med en palet over på tallerkenen.

    Allergener:
    Oksemørbrad: Ingen allergener.
    Braiseret svinebryst: Ingen allergener
    Ratte du Touquet-kartoffel: MÆLK, ÆG. Kan indeholde spor af peanuts, bløddyr, fisk, nødder, soja, gluten, sulfitter, selleri, sesamfrø, sennep og lupin.
    Bøgehatte – Friske: Ingen allergener
    Grønne asparges: Ingen allergener
    Borettaneløg: Ingen allergener.
    Rødvinssauce: SULFIT, MÆLK.
    Ærteskud: Ingen allergener

    Her viser vi, hvor snildt det er at forberede hovedretten:

    Årets juleportvin til dessert

    Dessert

    Panna cotta med bær-coulis, Yuzu, yoghurt-crumble, friske hindbær og rød Shiso

    • Panna cotta
    • Yuzu-kugler
    • Hindbær – skal skylles inden brug
    • Rød shiso – skal skylles inden brug
    • Yoghurtcrumble

    1. Skyl hindbær og lad dem dryppe af.
    3. Placér panna cotta’en i midten af tallerkenen.
    3. Fordel yuzu-kugler og hindbær på toppen af panna cotta’en
    4. Fordel shiso-blade ovenpå og drys med yoghurtcrumble
    (Retten kan tilberedes 30 minutter før servering)

    Allergener:
    Dessert: MÆLK, SOJA, SULFIT, HVEDE, ÆG. Kan indeholde spor af mandler, hasselnød, valnød, pistacienød og macadamianød.
    Hindbær: Ingen allergener.
    Rød shiso: Ingen allergener.

    Se med her, hvor enkel desserten er at tilberede:

    Forkæl dine gæster med en lækker og nem nytårsmenu

    Servér de fire retter med de vin eller øl, som vi anbefaler nedenfor.

    Nytårsmenuen kan bestilles i Kvickly og i SuperBrugsen.

    Cerpentiner
    Cerpentiner

    Vi anbefaler disse vine til slagterens nytårsmenu

    Chablis

    Laroche Chablis til appetizer

    District

    District 7 Chardonnay til forret

    Villa De Vinci

    Da Vinci Supertoscaner til hovedret

    Rozes Port

    Årets juleportvin til dessert

    Stjerner 2
    Stjerner 2

    Vi anbefaler disse øl til slagterens nytårsmenu

    The Stone Wll In (1)

    The Stone Wall Inn til appetizer

    Jacobsen Viva Classic (1)

    Jacobsen Viva Classic til forret

    Jacobsen Brown Ale (1)

    Jacobsen Brown Ale til hovedret

    Grimbergen (1)

    Grimbergen Blanche til dessert

    Cerpentiner
    Cerpentiner

    Nytårs

    BØRNEMENU

    Cerpentiner
    Cerpentiner

    Nytårs

    BØRNEMENU

    Forret

    Mini forårsruller med japansk kålmix og sur-sød sauce.

    Boerne Forret Frit

    1. Tag forårsrullerne op af bægeret. Placer kålsalaten på en tallerken.

    2. Læg forårsrullerne i et ovnfast fad og varm dem i en forvarmet varmluftsovn ved 225°C i 5-7 minutter.

    3. Spis de lune forårsruller sammen med kålsalaten og den kolde sur/sød sauce.

    ALLERGENER: HVEDE, SENNEP, SOJA,SESAM

    Hovedret

    Kyllingespyd med flødekartofler, BBQ-sauce og snackgrønt med hummus.

    Boerne Hovedret Frit

    .
    1. Varm flødekartoflerne i 15-20 minutter i en forvarmet varmluftsovn ved 180°C.

    2. Kyllingespyd varmes i forvarmet varmluftsovn ved 180°C. i ca. 3 minutter.

    3. Dyp de varme kyllingespyd i den kolde BBQ-sauce.

    4. Dyp snackgrønt i den tilhørende hummus.

    ALLERGENER: SESAM, MÆLK, ÆG, SOJA, HVEDE, BYG, SENNEP. Kan indeholde spor af mandler.

    Dessert

    Mini donuts med vindruer.

    -

    Boernedessert Frit

    Nyd mini donuts sammen med vindruerne.

    ALLERGENER: HVEDE, MANDLER, SOJA, MÆLK. Kan indeholde spor af rug, byg, spelt, æg, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, sesamfrø.

    Boernemenu Pris

    Børnemenuen føres ikke i alle butikker.