Minnies frugtfad
Ingredienser
(til 10 serveringer)
Til citron/mascarpone dessertdip
235 ml mascarpone
8 til 10 spsk flormelis
1 tsk vaniljeekstrakt
490 g skyr/græsk yoghurt
Saften fra 2 citroner, og 4 tsk revet citronskal
Gul madfarve (valgfrit)
Lidt salt
Til frugtfadet:
Ca. 1 kg rå frugt i forskellige farver, hele eller skåret i mundrette stykker
2 store jordbær til sløjfen
250 g sandkage, skåret i tern
Fremgangsmåde:
I en lille skål piskes alle ingredienserne til mascarponedippen sammen. Anret fadet som vist, ved at bruge en større skål fyldt med mascarponedip til hovedet og to mindre skåle med sandkage til ørerne. Placer frugten efter farve rundt om skålene. Afslut med at skære jordbærrene i en sløjfeform, sæt stykkerne på en tandstik og læg dem på plads som vist på billedet. Opbevares på køl indtil servering.