Minnies frugtfad

Ingredienser

(til 10 serveringer)

 

Til citron/mascarpone dessertdip

235 ml mascarpone

8 til 10 spsk flormelis

1 tsk vaniljeekstrakt

490 g skyr/græsk yoghurt

Saften fra 2 citroner, og 4 tsk revet citronskal

Gul madfarve (valgfrit)

Lidt salt

 

Til frugtfadet:

Ca. 1 kg rå frugt i forskellige farver, hele eller skåret i mundrette stykker

2 store jordbær til sløjfen

250 g sandkage, skåret i tern

Fremgangsmåde:

I en lille skål piskes alle ingredienserne til mascarponedippen sammen. Anret fadet som vist, ved at bruge en større skål fyldt med mascarponedip til hovedet og to mindre skåle med sandkage til ørerne. Placer frugten efter farve rundt om skålene. Afslut med at skære jordbærrene i en sløjfeform, sæt stykkerne på en tandstik og læg dem på plads som vist på billedet. Opbevares på køl indtil servering.

©Disney