Dalmatiner banan-is
Ingredienser
(giver 8 is-pinde)
4 små bananer, halveret på tværs
170 g hvide chokoladeknapper
2 spsk kokosolie
85 g mørke chokoladeknapper
Fremgangsmåde:
Forberedelse: 5 min / Tilberedning: 3 timer og 25 min (inkl. frysetid)
1. Beklæd en lille bageplade med bagepapir. Stik en træpind ind i den flade side af hver banan og placer den på bagepapiret. Frys bananerne indtil de er faste, cirka 3 t.
2. Smelt den hvide chokolade efter pakkens anvisninger. Tilsæt kokosolien og pisk til det er smeltet. Overfør chokoladen til et krus eller et højt glas.
3. Dyp hver banan i chokoladen, lad det overskydende dryppe af, og læg dem derefter tilbage på bagepapiret. Smelt den mørke chokolade efter pakkens anvisninger. Hæld den smeltede chokolade i en sprøjtepose, og klip et lille hul. Sprøjt pletter på hver banan-is, og sæt derefter isene tilbage i fryseren, indtil de skal serveres. Ligesom krymmel så falder pletterne let af, så pas på, når du spiser.
Særligt udstyr:
8 ispinde til is
©Disney