Dalmatiner banan-is

Ingredienser

(giver 8 is-pinde)

4 små bananer, halveret på tværs

170 g hvide chokoladeknapper 

2 spsk kokosolie

85 g mørke chokoladeknapper 

Fremgangsmåde:

Forberedelse: 5 min / Tilberedning: 3 timer og 25 min (inkl. frysetid)

1. Beklæd en lille bageplade med bagepapir. Stik en træpind ind i den flade side af hver banan og placer den på bagepapiret. Frys bananerne indtil de er faste, cirka 3 t.

2. Smelt den hvide chokolade efter pakkens anvisninger. Tilsæt kokosolien og pisk til det er smeltet. Overfør chokoladen til et krus eller et højt glas.

3. Dyp hver banan i chokoladen, lad det overskydende dryppe af, og læg dem derefter tilbage på bagepapiret. Smelt den mørke chokolade efter pakkens anvisninger. Hæld den smeltede chokolade i en sprøjtepose, og klip et lille hul. Sprøjt pletter på hver banan-is, og sæt derefter isene tilbage i fryseren, indtil de skal serveres. Ligesom krymmel så falder pletterne let af, så pas på, når du spiser.

Særligt udstyr: 

8 ispinde til is

©Disney