Pinocchios vegetarbagel
Ingredienser
6 mini-bagels - bag dem evnt. selv for at få dem i rette størrelse
113 g flødeost
1 agurk, skåret i tynde skiver
6 babygulerødder
12 sorte oliven
1 rød snackpeber
3 runde radiser skåret i tynde skiver
3 gule snackpeberfrugter
Fremgangsmåde:
Forberedelse: 5 min / Tilberedning: 25 min
1. Smør den ene halvdel af bagelen med 1 spsk flødeost. Top med et enkelt lag agurkeskiver, lad to hænge ud over kanten for at danne ører som vist. Læg toppen af bagelen ovenpå, og sæt en babygulerod i midten som næse.
2. Skær et øje ud af hver oliven. Rul 12 små prikker flødeost til kugler, og brug dem derefter til at fastgøre to olivenøjne på hver bagel. Skær tre tynde skiver af den røde snackpeber og halver dem. Brug mere flødeost til at fastgøre to radisekinder og en rød snackpebermund på hver bagel.
3. Halver hver af de gule snackpebre på langs. Skær en del af den buede ende af hver for at danne en hatform, som vist. Skær strimler af snackpebre resterne til hver hattekant. Sæt en peberhat og kant på hver bagel med flødeost (Du kan også springe over at fastgøre hattene og bare sætte dem på plads på dit serveringsfad). Opbevares på køl indtil servering.
©Disney