Drys lidt magi på hverdagen og julen med Disney og Coop 

Velkommen til Disneys magiske univers i selskab med Coop, SuperBrugsen, Kvickly, Dagli’Brugsen og Brugsen. Sammen skal vi fejre, at det er 100 år siden Disneys første fantastiske fortælling så dagens lys. Og sammen skal vi hygge os med alle de kendte fortællinger og figurer som f.eks. Mickey Mouse, Bambi, Askepot, Peter Pan og søstrene fra Frost.

Få én pakke med fire Disney klistermærker for hver 100 kr., du handler for i vores butikker i perioden 27. oktober og helt frem til den 24. december. Der er 100 forskellige klistermærker med mange af de elskede figurer og scener fra et stort udvalg af filmene. Du kan sætte de fine klistermærker i det flotte Disney samlealbum til 39 kr., som også byder på masser af hyggelig læsning, facts og meget mere. Og husk i december får du 5 pakker Disney klistermærker med, når du køber et Disney samlealbum.

Vi håber, at du får fingrene i alle 100 klistermærker – men vi kan naturligvis ikke garantere det. Hold derfor øje med dit lokale supermarked – der vil være flere butikker, som afholder byttedage løbende.

Vi tager forbehold for trykfejl, eventuelle informationsfejl og udsolgte varer.

Følg med her på vores eventyrlige side, hvor magien drysser, og fantasien slippes løs de næste mange uger med konkurrencer* og inspiration til masser af sjove eventyr, mad og lege med udgangspunkt i Disney og de fine klistermærker.

*se vilkår og betingelser her.

Hold øje med de magiske guld-klistermærker

I de mange pakker med Disney klistermærker gemmer der sig 31 sjældne og særligt magiske guld-klistermærker. Finder du et af de eftertragtede guld-klistermærker, får du chancen for at vinde helt eventyrlige præmier. Det gælder f.eks. en tur til Disneyland® Paris for fire personer med fly, hotel, entre til forlystelsesparken i tre dage og mad. Sikke et eventyr!

'Ønsket' er Disneys allernyeste film!

Disneys helt nye film, 'Ønsket', er inspireret af Disneys 100-års jubilæum og binder et stort tema sammen på tværs af Disneys mange film. Nemlig at ønsker kan blive til virkelighed.

Filmen foregår i ønskernes rige og handler om den 17-årige Asha, som bekymrer sig over samfundet og beder stjernerne om hjælp. Hendes bønner bliver hørt i form af Star, som er en lille kugle af endeløs energi og kosmisk kraft. Filmen viser, at alt kan ske, når en modig ildsjæl møder og kæmper sammen med stjernernes magi.

'Ønsket', får premiere i de danske biografer i løbet af december måned.

Overrask hele familien med sjove Disney-retter

Lad dig inspirere, så hele familien kan sætte tænderne i en eventyrlig Disney-ret som f.eks. Aladdins magiske tæppe-pizza, Lady og Vagabonden spaghetti eller Aristocats’ madtærte. Fantasien har fået frit løb, så du kan trylle små velsmagende disney-eventyr frem i køkkenet.

GoCook er der altid, når der skal hygges

Disney-opskrifterne er udviklet af Coops GoCook, som året rundt inspirerer til tusindvis af retter. Det gælder også julemaden, for med GoCook får du inspiration og vejledning til hele julemiddagen lige fra rødkålen, den brune sovs og til risalamanden. Tjek GoCook ud og kom i julehumør.

Find de fine og finurlige figurer i den digitale avis..

..og få chancen for at vinde magiske præmier!

Fredag i uge 44, 46, 48 og 50 udkommer den digitale avis og her bliver det ekstra sjovt at gå på opdagelse. I de uger gemmer vi nemlig nogle af de sjoveste, fineste og mest kendte figurer i den digitale avis. Find dem alle sammen og fortæl os, hvor mange du har fundet. Skriv også dit nummer og e-mailadresse, og så er du med i lodtrækningen om magiske præmier.

Har du fundet Disney klistermærker i den digitale avis? Så deltag i konkurrencen her:

Konkurrencerne løber fra 3.–9. november, 17.-23. november, 1.– 7. december og 15.-23. december.
Vi udlodder hver uge 6x2 biografbilletter for SuperBrugsen, Kvickly og Dagli'Brugsen/Brugsen. Du deltager ved at udfylde nedenstående formular og indsende dit svar til os, mens avisen er gældende. Vinderne kontaktes direkte på mail. Se øvrige konkurrencebetingelser her

Thank you

Find vores digitale aviser og tæl Disney-klistermærker her:

Skab hygge og særlig magi med dine klistermærker

Du kan samle 100 forskellige klistermærker, men du kan jo sagtens få flere af de samme nuttede, smukke og eventyrlige klistermærker. Og dem kan du få ekstra sjov ud af. Du kan f.eks. trylle dem om til de fineste til-og-fra-kort og gøre julegaverne endnu flottere og magiske. Eller du kan lave de sjoveste spil alt efter, hvad du helst vil spille. Skal det være ”Hvem er hvem”, ”Bingo” eller ”Vendespil”? Dine flotte klistermærker kan blive til det hele. Se selv i de små inspirerende film herunder:

Lav fine gavemærker:

Spil vendespil:

Fold fine æsker:

Gæt hvilken figur jeg er:

Skal vi bytte Disney klistermærker?

Mangler du eventyrlige klistermærker til dit Disney samlealbum? Eller bare til din samling? Og har du ekstra klistermærker at bytte med? Så hold øje med, hvor du kan komme til en magisk byttedag, så du kan få chancen for at få lige præcis de klistermærker, du går og drømmer om. Spørg i din lokale butik, om de afholder byttedage. Tjek også på Facebook og i de lokale medier.

FAQ om udlevering af Disney-klistermærker og konkurrencerne:

I hvilke butikker kan jeg få udleveret Disney-klistermærker?

Coop, SuperBrugsen, Kvickly, Dagli'Brugsen og Brugsen.

Hvor meget skal jeg handle for, for at klistermærker?

Der udleveres én pakke klistermærker for hver 100 kr., du handler for - så længe lager haves.
Ved køb af spil, tips eller Lotto udleverer vi max 5 pakker Disney-klistermærker uanset købets størrelse. 

Hvor kan jeg deltage i konkurrencerne?

Hvor kan jeg se vinderne af konkurrencerne?

Vinderne på guld-klistermærker offentliggøres d. 24. december kl. 6:00 på magisk-jul.dk/vinder. 

Konkurrencebetingelser:

Konkurrencen udbydes af:
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund
(herefter ”Coop”)

Tlf.nr. 42862004
CVR-nr. 26259495

Konkurrenceperioderne:
Konkurrencerne løber fra
3.–9. november
17.-23. november
1.– 7. december
15.-23. december

Sådan deltager du:
Du deltager ved at udfylde formularen her, mens avisen er gældende. 

Præmier:
Der udloddes i alt 24x2 biografbilletter til en værdi á kr. 260 pr. vinder.
Billetterne gælder til alle ordinære film i alle Nordisk Film-biografer.

Udtrækning og offentliggørelse af vindere:
Der udtrækkes 6 vindere pr. uge. 2 for SuperBrugsen, 2 for Kvickly og 2 for Dagli'Brugsen/Brugsen.
Vinderne kontaktes direkte på mail senest to dage efter endt konkurrence. Præmien tilsendes ligeledes på mail.

Hvem kan deltage?
Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen.

Sådan behandler vi dine personoplysninger:
Coop anvender kun de påkrævede kontaktoplysninger til brug for administration af konkurrencen, herunder udtrækning af vinderen, jf. GDPR art. 6, stk. 1, litra f. Læs mere i Coops privatlivspolitik.

Øvrige konkurrencebetingelser:
Coop er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.
Coop forbeholder sig retten til uden varsel at ændre i konkurrencevilkårene.
Medarbejdere i Coop og deres husstand samt samarbejdspartnere og deres husstand kan ikke deltage i konkurrencer udbudt af Coop.
Deltagerne er ansvarlige for at afgive korrekte kontaktoplysninger.
Præmier kan ikke ombyttes til kontanter.
Coop Danmark afholder de lovpligtige præmieafgifter, som konkurrencen måtte udløse. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Coop sig ethvert ansvar i den forbindelse.
Coop forbeholder sig retten til at ombytte de oprindelige præmier med præmier af en tilsvarende værdi, hvis de oprindelige præmier ikke kan uddeles som følge af omstændigheder udenfor Coops kontrol.
Såfremt præmien ikke kan overrækkes grundet vinderens forhold, vil kravet på præmien forældes 30 kalenderdage efter notifikation. Herefter kan vinderen ikke længere gøre krav på præmien. Coop vil derefter være berettiget men ikke forpligtet til at tildele præmien til øvrige deltagere.
Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold gøre erstatningskrav gældende mod Coop.
Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Coop sig retten at ekskludere brugere uden varsel.
Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.