35921 BK Jul21 KJ Slider 2000X500 V2

  Samlealbum med Kometernes jul i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen

  Noget af det bedste ved julen er at hygge sig sammen og se en god julekalender. I år er TV 2’s julekalender, Kometernes jul, sponsoreret af Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen. Derfor kan du helt eksklusivt købe det spændende samlealbum i vores butikker for kun 40 kr. Her kan du kan gå på opdagelse i julekalenderens kosmiske univers, løse sjove og udfordrende gåder og opgaver, og blive klogere på naturvidenskabens vidunderlige verden.

  35921 BK Jul21 KJ Image Til Coop.Dk

  Du får en pakke samlekort til dit album for hver 100 kr. du handler for i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen fra fredag d. 12. november*.

  I årets familiejulekalender fra TV 2, 'Kometernes jul', følger vi de fire børn, Mie, Johannes, Noor og Elias, der deltager i en Astro Camp, som er et naturvidenskabeligt kursus med fokus på astrofysik. Men noget går galt, og Mie og Johannes teleporteres til den fjerne Planet 9, så nu gælder det om at samarbejde for at få dem hjem. Historiens budskab er klart; sammen ved vi mere, og sammen kan vi mere, end vi tror. Husk at følge med hver dag fra d. 1. december på TV 2 eller fra morgenstunden på TV 2 PLAY.

  *Samlekortene uddeles til og med den 24. december 2021. Gælder så længe lager haves. Bemærk, at ikke alle butikker holder åbent den 24. december.