Køb fodboldklistermærker i SuperBrugsen, Kvickly, Brugsen og 365discount

Start fodboldfesten med Topps UEFA EURO 2024™️ STICKERS ALBUM STARTER PACK. Her får du det officielle samlealbum på 88 sider og 24 klistermærker til at kickstarte din samling. Fodboldklistermærkerne kan også købes separat, og koster 10 kr. pr. pakke. Spørg efter dem i kassen. 

Klistermærkerne og samlealbummet kan købes fra d. 10. maj (gælder så længe lager haves).
Kampagnen kører i SuperBrugsen, Kvickly, Brugsen og 365discount.

Dine fodboldhelte på klistermærker

Med et stjernefyldt line-up er du næsten sikker på at finde klistermærker med dine yndlingsfodboldhelte - fra de nyeste talenter til de mest legendariske spillere. Samlingen af fodboldklistermærker indfanger essensen af færdigheder, strategi og sportsånd, og alt det der definerer en slutrunde.

I pakkerne kan du også være heldig at finde sjældne klistermærker med autografer. Det er ekstra spænding til dig, når du udvider din samling.

Hold øje med dine mange vinderchancer

For at fejre fodboldfesten vil der løbende være sjove konkurrencer. Så hold godt øje med dine vinderchancer på SuperBrugsens, Kvicklys, Brugsens og 365discounts Facebookside, i Coop appen og den digitale avis.

Du vil bl.a. kunne deltage i konkurrencer om:

 • Den populære Topps UEFA EURO 2024™ startpakke med et fedt samlealbum og 24 klistermærker, der kickstarter din samling.
 • Smart Ball Soccer Bot spil, så du kan booste dit fodboldspil.
 • Signeret hoodie af influencer Jonas Drøger.

Vi hepper på dig 🙌 🏆

Køb af fodboldklistermærkerne og/eller samlemappe er ikke betinget af andet køb i butikkerne. Fodboldklistermærkerne kan udelukkende købes og bliver ikke udleveret i forbindelse med køb.
Der er ingen begrænsning på køb af fodboldklistermærker og/eller samlemapper.

Konkurrencebetingelser:

Konkurrencen udbydes af:
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund
(herefter ”Coop”)

Tlf.nr. 42862004
CVR-nr. 26259495

Konkurrenceperiode:
Konkurrencen løber fra 14.06.2024 til og med den 20.06.2024

Sådan deltager du:
Du deltager i konkurrencen ved at skrive det korrekte svar i kommentarsporet på SuperBrugsens eller Kvicklys Facebook side.

Præmie:
Unik fodboldpakke med Topps UEFA EURO 2024 TM startpakke - samlealbum og 24 klistermærker, en Smart Ball Soccer Bot så du kan booste dit fodboldspil, samt en signeret hoodie fra influencer, Jonas Drøger.
(værdi ca. 1.000 kr.)

Udtrækning af vinder:

 • Vinderen bliver fundet ved tilfældig lodtrækning blandt alle, der har svaret korrekt i perioden 14.-20. juni 2024. Vinderen bliver udtrukket umiddelbart herefter, og får direkte besked på Facebook.
 • Vinderen har 7 dage til at svare og oplyse sin fysiske adresse. Uden svar, kan retten til præmien bortfalde og /eller Coop Danmark kan vælge at udtrække en anden vinder. Deltagerne er ansvarlige for at afgive korrekte og læsbare kontaktoplysninger.
 • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
 • Præmien afsendes hurtigst muligt direkte til vinderen.

Hvem kan deltage?
Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen.

Sådan behandler vi dine personoplysninger:

 • Coop anvender kun de påkrævede kontaktoplysninger til brug for administration af konkurrencen, herunder udtrækning af vinderen, jf. GDPR art. 6, stk. 1, litra f. Læs mere i Coops privatlivspolitik.

Øvrige konkurrencebetingelser:

 • Coop er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.
 • Coop forbeholder sig retten til uden varsel at ændre i konkurrencevilkårene, samt at indstille, ændre eller konkurrencen (inklusive alle præmier), hvis der er nogen anledning til, at konkurrencen ikke kan gennemføres som beskrevet.
 • Deltagerne er ansvarlige for at afgive korrekte kontaktoplysninger.
 • Coop Danmark afholder de lovpligtige præmieafgifter, som konkurrencen måtte udløse. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Coop sig ethvert ansvar i den forbindelse.
 • Coop forbeholder sig retten til at ombytte de oprindelige præmier med præmier af en tilsvarende værdi, hvis de oprindelige præmier ikke kan uddeles som følge af omstændigheder udenfor Coops kontrol.
 • Såfremt præmien ikke kan overrækkes grundet vinderens forhold, vil kravet på præmien forældes 7 kalenderdage efter notifikation. Herefter kan vinderen ikke længere gøre krav på præmien. Coop vil derefter være berettiget men ikke forpligtet til at tildele præmien til øvrige deltagere.
 • Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold gøre erstatningskrav gældende mod Coop.
 • Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Coop sig retten at ekskludere brugere uden varsel.
 • Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.
 • Medarbejdere i Coop og deres husstand samt samarbejdspartnere og deres husstand kan ikke deltage i konkurrencer udbudt af Coop.