Logo
      Kaffe_banner.jpg
      Kaffe_banner.jpg

      Cirkelkaffe

      Cirkelkaffe, en god kop kaffe brygget på ansvarlighed og kvalitet

      En god kop kaffe 

      I Coop elsker vi kaffe. Og især den kaffe, du kan drikke med god samvittighed. Vi ejer nemlig vores eget kafferisteri og kan garantere en kort vej fra bønne til kop. Så læs med og lad dig friste af god kaffesmag i munden og lidt sødt til kaffen.

      Kaffe_1.jpg
      Kaffe_2.jpg

      Eget kafferisteri i Kenya 

      Når du drikker en kop kaffe fra Coop, kan du drikke den med god samvittighed. Coop har sit eget kafferisteri i Kenya, hvor vi køber kaffen direkte fra lokale kooperativer. Det giver en kortere vej fra bønne til kop – og flere penge til kaffebønderne og en bedre pris til kunderne.

      African Coffee Roasters (ACR) i Kenya er startet af Coop i 2016 med ønsket om at forkorte forsyningskæden fra kaffefarmer til kaffedrikker og samtidig forbedre betaling til farmeren. I dag har ACR udviklet sig til et kaffekompetence-center i Østafrika og beskæftiger 40 kenyanske medarbejdere. ACR står for produktion af størstedelen af Cirkel Kaffe-produkterne, alle helbønner samt bløde pakker formalet, fx Cirkel Sølv og Cirkel Grand Cru i de sorte poser.

      1280x680_mailmodul_kaffe_3.png

      Vi har brygget nogle gode opskrifter på kaffe 

      Elsker du kaffe, vil du også elske disse opskrifter. De smager skønt og gi’r både desserter og kager et delikat tvist af god kaffe. Hverken for meget eller for lidt – men lige så det passer. Og du kan altid skrue op for bønnerne, hvis der skal lidt mere kaffemagi i de søde sager.

      1280x680_mailmodul_kaffe_4.png

      Mød en rigtig kaffe-feinschmecher

      Hvis der er nogen, som kan brygge en god kop kaffe, så er det Søren. Han har arbejdet med kaffe i mere end 20 år og er vores helt egen kaffeekspert. Og vi har fået ham til at dele sine bedste stempelkaffetips, så du kan blive din egen hjemmebarista.

      Den store kaffequiz

      Hvad får du, hvis du bestiller en caffé machiatto? I hvilket land opdagede man ifølge legenden kaffen?
      Bliv klogere på kaffe, bønner og bryg i Samvirkes kaffequiz.

      Billede1.png

      Cremet iskaffe

      ... der er lige til at slubre i. En god iskaffe er sommerens følgesvend. Den er perfekt som nedkøler eller som (læskende) snack, når eftermiddagen trænger sig på. Iskaffen er særlig skøn, når du laver den selv - selvfølgelig med god Cirkel Kaffe som ingrediens. Vi har samlet en række gode tips til, hvordan du laver den bedste iskaffe. Sådan en hjemmelavet en af slagsen, sender med garanti din sædvanlige to-go til tælling.

      Iskaffe_video

      Cirkel Grand Cru kaffe giver en endnu større kaffeoplevelse

      Serien består af specialkaffe fra Afrika og Latinamerika. Den hedder Cirkel Grand Cru, fordi det er kaffe i høj kvalitet med mange detaljer og nuancer i smagen. Man kan opleve topkaffe fra fire lande med meget forskellige kopprofiler samt en espresso. Alle fem varianter er certificeret Rainforest eller Fair Trade, mens to tillige er økologiske.

      250g specialkaffe for 39,95 kr giver god mening, når man værdsætter god kaffe til en god pris!

      Cirkel Kaffe Grand Cru sælges i eksklusive sorte poser med zip-genluk i alle Kvickly og SuperBrugsen samt i Dagli’Brugsen- og Fakta/Coop 365-butikker med kaffemølle.

      Kilimanjaro Tanzania

      - er den mest populære variant i den nye Grand Cru serie

      Her kan du læse om alle varianter:

      Kilimanjaro TANZANIA
      Bønner fra kaffefarme i 1500-1800 meters højde omkring det ikoniske Kilimanjaro bjerg i Tanzania. Kopprofil: Mellemristet. Elegant blød kaffe med ren smag af kaffe og markant sødme, ingen bitterhed.

      Samambaia Estate BRASIL
      Single Estate kaffe fra farmen Samambaia i Campo das Vertentes, Minas Gerais Brasilien. Kopprofil: Mørkristet. Fyldig kaffe fra Brasilien med lav syrlighed og noter af fin chokolade.

      KENYA
      Kaffe fra African Coffee Roasters hjemmebane, udvalgt og ristet af George Wanja, Kenyas førende Ristemester. Kopprofil: Mellemristet. Kompleks og fyldig kaffe med intens sødme og let frugtig syrlighed.

      Økologisk GUATEMALA 
      Kooperativ kaffe fra højtliggende små familiebrug med rig vulkansk jord i det nordvestlige Guatemala. Kopprofil: Mørkristet. Intens og kompleks kaffe med delikat syrlighed og udtalt sødme.

      Økologisk ESPRESSO BARISTA
      Komposition af natural og våd fermenteret gourmet kaffe fra Uganda og Congo. Langsom espresso ristning. Kompleks fyldig espresso med sødme og frugtnoter. God til Espresso, Macchiato, Cappuccino og Caffé Latte.